КП «Шляхрембуд» виграло тендер на утримання доріг у Сумській ТГ у 2022 році

КП «Шляхрембуд» визнано переможцем конкурсних торгів на послуги з утримання вулично-дорожньої мережі та штучних споруд Сумської міської територіальної громади у 2022 році.

Нагадаємо, що замовник послуг – департамент інфраструктури міста Сумської міської ради – проводив закупівлю на очікувану вартість 130 млн. грн. Тендерна пропозиція КП «Шляхрембуд» склала 113 237 634 грн., тоді як пропозиція іншого учасника (ДП «Сумський облавтодор») була  на 1,3 млн. грн.  більшою (114 537 634,2 грн.).

У той же час за рішенням замовника укладання договору з переможцем відтерміновано до 60 днів . Це пов’язано з тим, що бюджет Сумської міської ТГ на 2022 рік наразі не ухвалено, а отже фактичний обсяг бюджетних призначень головному розпоряднику коштів – департаменту інфраструктури поки що не встановлений і здійснювати оплату послуг за новим договором він не може.

Аби на цей перехідний період (до укладення нового договору) громада не залишилася без послуг, департамент інфраструктури продовжив термін дії минулорічного договору на утримання доріг з КП «Шляхрембуд» до кінця січня.