КП «Шляхрембуд» здійснює зимове утримання вулично-дорожньої мережі у Сумах

8 грудня у прибиранні доріг та тротуарів обласного центру задіяно понад 20 одиниць спеціалізованої техніки та близько 50 робітників КП «Шляхрембуд».

Так, для усунення ожеледиці на проїзній частині доріг по місту працюють 6 піскорозкидачів (загалом на поточний зимовий сезон підприємством заготовано 9 тисяч кубометрів протиожеледних матеріалів, а саме – піщано-сольової суміші).

Для прибирання тротуарів задіяно 8 одиниць тракторних щіток. На розчищенні посадкових майданчиків зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів працюють 6 бригад (навантажувачі та робітники).

Читати також: Як будуть прибиратися дороги у Сумах цієї зими?

Також на поточному тижні КП «Шляхрембуд» проводило роботи з розчищення підходів до мосту КРЗ, а саме – видалення порослі на земляних укосах та захисних конусах.

Ці роботи передбачені діючим договором на експлуатаційне утримання вулично-дорожньої мережі та штучних споруд на території Сумської ТГ, що укладений між замовником – департаментом інфраструктури Сумської міської ради та КП «Шляхрембуд». Є також і відповідний акт та дозвіл на видалення цих насаджень.