Сумські шляховики підбили підсумки року

КП «Шляхрембуд» Сумської міської ради підсумувувало результати своєї роботи за 2020 рік.

Так, протягом року підприємство  провело поточний ремонт вулично-дорожньої мережі на площі 98 тис. кв. м, замінило 209 дорожніх знаків, нанесло 8,9 тис. кв. м дорожньої розмітки, відремонтувало 62 світлофорних об’єктів та встановило 5 нових. Утриманням (очищенням) було охоплено понад 1,3 млн. кв. м вулично-дорожньої мережі.

Читати також: Під час новорічних та різдвяних свят КП “Шляхрембуд” працюватиме в черговому режимі

Окрім того, за рахунок субвенції з державного бюджету було виконало поточний середній ремонт однієї з найбільших магістральних вулиць обласного центру – Харківської (58,1 тис. кв.м) на суму 120 млн. грн.

За інформацією департамента інфраструктури міста, у 2021 році комунальники подаватимуть документи на отримання державного фінансування на ремонт ще двох магістральних доріг – вул. Прокоф’єва та пр. Лушпи.

Читати також: Нова техніка КП «Шляхрембуд» зареєстрована і готова до роботи (фото)

Нагадаємо, що КП «Шляхрембуд» виграло тендери на утримання та поточний ремонт вулично-дорожньої мережі та штучних споруд Сумської міської територіальної громади  у 2021 році. У проєкті бюджету Сумської ТГ на 2021 рік на вказані послуги передбачено загалом 128,3 млн. грн., тоді як прорахована департаментом інфраструктури потреба у фінансуванні складає 255 млн. грн.

One thought on “Сумські шляховики підбили підсумки року

Comments are closed.