Дорожньо-ремонтний сезон-2021 у Сумах добігає кінця

За декілька днів асфальтний завод КП «Шляхрембуд» буде зупинено до весни 2022 року, тобто – до наступного дорожньо-ремонтного сезону. Тож на поточному тижні шляхово-будівельна дільниця підприємства завершує роботи на останніх об’єктах цього року.

Перш за все – це під’їзна дорога до нового дитячого садка в 12-му мікрорайоні. Нагадаємо: дорога будується двома ділянками – до фасадної та тильної  частини будівлі (заїзди з боку вул. Інтернаціоналістів), оскільки входів на територію садочка буде два.  

Сьогодні проводяться роботи з укладання нижнього (вирівнюючого) шару асфальту, на завтра заплановано укладання верхнього шару. Тротуари вже заасфальтовано.

Читати також: Ожеледиця у Сумах: на дорогах працювало 6 одиниць техніки КП «Шляхрембуд»

Також завершуються роботи по вул. 20 років Перемоги. Три старі електроопори, які після улаштування додаткових смуг руху опинилися посеред проїзної частини, демонтовано, прокладено новий електрокабель до нових опор на узбіччі, розриття ліквідовано. Наразі тривають роботи з облаштування дорожніх карманів та посадкового майданчика зупинки громадського транспорту.  

Решта робіт по вул. 20 років Перемоги буде завершуватися в наступному році, а саме: укладання нижнього шару асфальту на всю ширину проїзної частини (зараз він укладений тільки на новозбудованих смугах руху), а також – верхнього шару.