КП «Шляхрембуд» готове до зимового утримання доріг (+маршрути руху техніки)

Цього року перші ж дні календарної зими обіцяють принести на Сумщину зимову погоду.

Так, за даними українського гідрометцентра, у середу, 1 грудня, в Сумах та області протягом усієї доби очікуються опади у вигляді снігу, температура вдень 0..+2, вночі -2..-4, вітер південно-західний 7-12 м/с.

У четвер, 2 грудня, також прогнозується сніг, сніг з дощем, температура вдень +4..+6, вночі -3..-5, вітер південно-західний 7-12 м/с.

Через перепади температур та опади на дорогах можлива ожеледиця.

Читати також: Ожеледиця у Сумах: на дорогах працювало 6 одиниць техніки КП «Шляхрембуд»

Спецтехніка КП «Шляхрембуд» повністю підготовлена до зимового утримання доріг у Сумах (посипання протиожеледною сумішшю та очищення від снігу) і готова приступити до роботи в будь-який час доби.

Снігоприбиральна техніка буде задіяна у разі значних опадів та накопичення снігу на проїзній частині.

Нагадаємо, що внутрішньо квартальні дороги та проїзди, вулиці приватного сектору, а також дороги до навколишніх сіл, що входять до складу Сумської ТГ, не включені департаментом інфраструктури міста до договору на зимове утримання, який укладено з КП «Шляхрембуд» на 2021 рік.

До уваги містян! Посипання доріг протиожеледною сумішшю здійснюється за певними маршрутами й затвердженими графіками. До того ж у процесі роботи піскорозкидачі декілька разів повертаються на базу для дозаправки протиожеледною сумішшю. Таким чином, обробити всі вулиці одразу протягом короткого проміжку часу неможливо.

Будьте уважні за кермом, завчасно подбайте про зимові шини для свого авто та дотримуйтесь правил дорожнього руху!