КП «Шляхрембуд» забезпечує санітарне утримання вулично-дорожньої мережі в Сумах

Попри складні обставини та вкрай обмежене фінансування, КП «Шляхрембуд» забезпечує літнє прибирання доріг в обласному центрі від піску, сміття, ґрунтових та інших наносів.

На кожен день тижня затверджено по чотири різних маршрути: на трьох працюють підмітально-прибиральні машини «Бродвей», ще по одному – дорожній пилосос «Джонсон». Окрім проїзної частини доріг, на деяких вулицях прибираються також тротуари, технічні тротуари, проводиться ручне прибирання сміття з газонів.

Окрім того, забезпечується утримання зупинок громадського транспорту. За нинішніх обставин прибирання відбувається тричі на тиждень – по понеділках, середах та п’ятницях. А саме проводиться підмітання посадкових майданчиків та вивіз сміття з урн.

Читати також: У Сумах відновлено роботи з асфальтування пошкоджених ділянок доріг   

Незважаючи на дефіцит коштів, виконуються також роботи з очищення зливової каналізації по місту. Наразі ці роботи майже завершено, прочищено решітки та зливоприймальні колодязі на 17 вулицях, а саме: вул. 20 років Перемоги, вул. Прокоф’єва, вул. СКД, вул. Зеленко, пр. Лушпи, вул. І.Сірка, вул. Інтернаціоналістів, вул. Героїв Крут, вул. І.Харитоненка, вул. Леваневського, вул. Привокзальній, вул. Горького, вул. Холодногірській, вул. Набережній р.Сумки, вул. Героїв Сумщини, пр. Шевченко та вул. Харківській (до перехрестя з вул. Табали).