Оздоровчий табір «Зоряний» КП «Шляхрембуд» відчиняє свої двері для дітей

Міська комісія з питань організації оздоровлення, відпочинку й зайнятості дітей Сумської міської територіальної громади в літній період проконтролювала готовність оздоровчого табору «Зоряний» КП «Шляхрембуд» до прийому відпочивальників.

Заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО, яка є головою відповідної комісії, зазначила, що обсяг робіт, який був проведений у таборі, надзвичайно великий: «Тепер ми можемо бути спокійними за безпеку наших дітей – нарешті вдалося встановити протипожежну сигналізацію. Окрім того, всі ми бачимо ті позитивні зміни, які відбулися тут за період перерви в роботі закладу – проведені ремонти в приміщеннях, замінена частково сантехніка. Також на належному рівні обладнано медичний кабінет».

Членами комісії були опрацьовані необхідні документи та договори, оглянуті територія оздоровчого табору та корпуси, харчоблок та їдальня. Особливу увагу звернули на дотримання санітарних і протипожежних норм.

Як повідомив заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ, це єдиний табір, у якому впроваджено управління безпечністю харчової продукції за принципами НАССР: «Це важливий елемент роботи оздоровчого закладу, адже невід’ємний інструмент для контролю безпеки харчування. Бо саме завдяки НАССР процеси організовані так, щоб обладнання працювало правильно, а приміщення не становило загрози безпечності харчових продуктів».

Директор КП «Шляхрембуд» Олександр ВЕГЕРА повідомив, що відновлювати табір після такої довгої перерви було нелегко, але і керівництво громади, керівництво комунального підприємства, і керівництво табору на чолі з новопризначеним директором Світланою СКВОРЦОВОЮ розуміли те, наскільки важливо оздоровлювати дітей улітку.

На зміну, яка триватиме 21 день, мають приїхати 200 дітей, які займуть всі наявні місця в оздоровчому таборі.