У Сумах продовжується ремонт доріг, тротуарів та ліквідація розриттів

На поточному тижні ремонтні бригади  КП «Шляхрембуд» працюють одразу на декількох важливих ділянках.

Так, тривають підготовчі роботи до капітального ремонту дороги по вул. 20 років Перемоги з розширенням проїзної частини на ділянці від вул. Петропавлівської до вул. Г.Кондратьєва.

Окрім того, розпочато поточний середній ремонт вул. Декабристів (Роменський мікрорайон), на ділянці від вул. Лисенка до вул. Соколиної, а також – поточний ремонт тротуару по вул. Прокоф’єва (на минулому тижні тут проводились підготовчі роботи).

Також відзавтра  КП «Шляхрембуд» починає роботи із відновлення асфальтного покриття в місцях проведення ремонтних робіт на інженерних мережах по всьому місту. Першими будуть асфальтуватися три ділянки після розриття, яке проводило ТОВ «Сумитеплоенерго» на вул. Першотравневій.

Читати також: Олександр Вегера: розпочаті в Сумах дорожні об’єкти необхідно завершувати на 100%

Ведуться деякі роботи і по вул. Харківській. Нагадаємо, що субвенції, яка була виділена на поточний середній ремонт Харківської у 2020 році, недостатньо для повного завершення робіт по цій вулиці (до виїзду з міста). І в поточному році кошти на продовження ремонту вул. Харківської не були виділені ані з бюджету громади, ані з державного бюджету.

Тож наразі КП «Шляхрембуд» освоює лише залишки минулорічної субвенції  в розмірі 1,5 млн. грн. А саме – ведуться роботи із заміни бортового каменю та ремонту технічних тротуарів на ділянці від вул. Лінійної до вул. Охтирської. Ремонт саме проїзної частини буде проводитися у разі виділення додаткового фінансування.